Üzüm sirkesinin faydaları kısaca şu şekilde sıralanabilir:
Üzüm sirkesi genelde yemeklere ve çorbalara aromatik lezzet vermesi amacıyla kullanılır. Kekikle beraber yeşil salatalara eklenebilir.
Ayrıca balık yemeklerinin de üzerine dökülür. Aynı zamanda fasulye turşusu ve pek çok farklı sebze turşusu içine de katılabilir.
Asidik özelliği ile sebzelerin daha uzun süre boyunca taze kalmasını destekler.
Kalite değerlerini korumak için ısı, ışık ve nemden koruyunuz. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Buzdolabında muhafaza etmeyiniz. Sirke süresiz bir üründür. İçerisinde tortu ve sirke anası oluşumu görülmektedir .
Tüm Ürün açıklamalarımız genel bilgilendirme için tasarlanmıştır. Kesinlikle tıbbi yardım, tıbbi tanı, ya da tıbbi tedavi amaçlı değildir
Besin Değerleri (100 mL için)
Enerji 31,84 kcal/7,60 kj
Karbonhidrat 1,60 g
Yağ 0,04 g
Doymuş Yağ 0,02 g
Protein 0,20 g
Tuz 0,07 g
Şeker 0 g
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.