Sinop Erfelek Yöresinde ‘’Çay Elması’’ olarak da bilinen ekşi elmalarımızı "İyi tarım uygulamalarını" benimseyerek, bahçelerimizde dalından taze topladıktan sonra, geleneksel yöntemlerle suyunu sıkarak, şeker ilavesiz odun ateşinde pekmez haline getiriyoruz.
Faydaları genel olarak şunlardır :
Zengin besin içeriği olan pekmezi yetişkinlerin günde 1-2 yemek kaşığı, çocukların ise 1-2 tatlı kaşığı tüketmesi önerilmektedir.
Pekmez, serin, kuru ve doğrudan güneş ışığı almayan bir yerde saklanmalıdır.
1 yaşından küçük çocukların tüketmesi önerilmez.
Tüm Ürün açıklamalarımız genel bilgilendirme için tasarlanmıştır. Kesinlikle tıbbi yardım, tıbbi tanı, ya da tıbbi tedavi amaçlı değildir
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.